Styregruppe

KulturKurser.dks styregruppe består af institutlederen på ToRS og direktøren for IFU, flankeret af de medarbejdere, der til dagligt har med KulturKurser.dk at gøre.

Annika Hvithamar er institutleder på ToRS. Hun har forskningsmæssig baggrund i religionsvidenskab og østeuropæiske forhold, og har arbejdet med religion i uddannelsessystemer, forhold mellem majoritets- og minoritetsreligion og udviklingen af religion i det postsovjetiske samfund. Som institutleder er hun leder af ToRS' mange uddannelser og forskning inden for områdestudier af den globaliserede verden med særligt fokus på sprog, religion, historie og kultur.

Torben Huss er CEO/Administrerende direktørfor Investeringsfonden for Udviklingslandene (IFU). Bag sig har han en lang og aktiv international karriere. Han har tidligere været ansat som ekspert i FN’s organisation for transnationale selskaber, UNCTC, der rådgiver udviklingslande om politik og regulering af udenlandske investeringer. Torben Huss har endvidere været investeringschef i Investeringsfonden for Østlande (IØ), leder af IFU’s regionale kontor for Latinamerika i Mexico By og var fra 2008-2012 vicedirektør for IFU.

Susanne M. Nielsen er HR Manager i IFU. Hun er uddannet cand. merc. International Business og har før sin ansættelse i IFU blandt andet i en årrække arbejdet for Canon. Susannes ansvars- og arbejdsområder kredser i særdeleshed om strategiudvikling, implementering, organisationsudvikling og forretningseffektivisering, herunder ledelse af leanprojekter.

 

Tippe Eisner er koordinator for KulturKurser.dk. Hun har en bachelor i Sydøstasienstudier og indonesisk, og er kandidat i Tværkulturelle Studier. Som hhv. tidligere studerende og medarbejder ved ToRS, har hun et indgående kendskab til ToRS’ forskningsområder såvel som tilknyttede forskere og undervisere. Tippe er ansvarlig for den daglige drift af KulturKurser.dk.