Foredrag

KulturKurser.dk tilbyder foredrag om alt muligt og umuligt inden for samme geografiske områder som kurserne, dvs. Asien, Mellemøsten og Nordafrika, Rusland og Østeuropa, Latinamerika, Danmark samt Grønland og de arktiske egne. Derudover kan vi også dække emner som religion, CSR, internationale juridiske forhold, minoritetsproblematikker, kulturforståelse og interkulturel kommunikation, kulturarv m.fl.

Vi har et løbende udbud af foredrag, der tager udgangspunkt i aktuelle emner og geografiske brændpunkter. Derudover vil foredrag, ligesom kurser, kunne tilpasses de enkelte virksomheder og organisationers behov.

Foredrag om Ukraine og ukrainsk kultur

Lige nu tilbyder vi et foredrag der giver en introduktion til Ukraine og ukrainsk kultur med fokus på de områder, som har interesse for netop jer.

Det kan fx være kulturlivet, samfund, sprogpolitik, ’hverdag under krigen’ og migration mm. Efter foredraget vil der være mulighed for spørgsmål og dialog.  

Foredragsholder er Vera Skvirskaja, lektor v. Komparative Kulturstudier, Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier (ToRS), Københavns Universitet.

Foredraget tilpasses den enkelte virksomhed/organisation, så det tager udgangspunkt i netop jeres virksomhed og situation.

Kontakt os hvis du vil vide mere om vores foredrag