Kurser

KulturKurser.dk tilbyder kurser tilpasset virksomheder, myndigheder, organisationer m.fl. om det meste af den ikke-vestlige verden. Vores kurser kan have et regionalt perspektiv eller et generelt kulturforståelses-perspektiv, men oftest en kombination. Kurserne sammensættes altid efter jeres behov og tager hensyn til bl.a. geografi, samarbejdspartnere, kulturelle udfordringer, jobfunktioner og tidligere erfaringer.

Kurserne kan både dække enkelte lande, kombinere flere lande, eller dække en hel region. Udover lande- og regionskurser, kan vi også tilbyde kurser med udgangspunkt i forskellige emner, der på hver sin måde spiller ind i tværkulturelle møder og interkulturel forståelse. Det er også emner, forskerne på ToRS arbejder med i deres daglige virke uanset hvilket land eller region, de beskæftiger sig med. Endelig kan man gennem KulturKurser.dk få faglig opdatering og ny viden via vores efteruddannelseskurser. Vi tilbyder løbende diverse faglige arrangementer og kurser, som giver et kompetenceløft og ny inspiration til gymnasielærere m.fl.

Her kan I se hvilke lande, regioner og emner vi tilbyder kurser om. Se evt. også under Aktuelt, hvor vi vil have forskellige bud på kurser og foredrag m.m. om aktuelle emner og geografiske brændpunkter.

Kurser om lande og regioner

Kurser om andre emner

Efteruddannelseskurser

Hvordan kan din virksomhed få et tilpasset kursus

Ønsker I et kursus, der er tilpasset individuelt til jeres virksomheds eller organisations behov, indledes planlægningen med et personligt møde eller et grundigt interview pr. telefon. Interviewet sikrer, at vi finder frem til de helt rigtige undervisere og det optimale kursusprogram, der passer til jeres behov.

KONTAKT OS

 
Hvor og hvordan afholdes virksomhedskurserne

Kulturkurser.dk tilbyder kurser af både en halv, hel og flere dages varighed. Heldagskurser holdes så vidt muligt i fællesskab af en kulturekspert med forskningsbaggrund og en erhvervsperson med erfaring fra det relevante land, kortere kurser som regel af én person. Deltagerne inddrages aktivt med bl.a. erfaringsudveksling, opgaveløsning, quizzer og kommunikationstræning. Kurserne kan afholdes på dansk og engelsk.

Kurserne afholdes in company i hele landet eller på Københavns Universitet. Læs om kursusfaciliteterne på Københavns Universitet.

Hvem er kurserne for

Vores kurser er målrettet imod virksomheder og institutioner, der ønsker at gøre viden om kulturforskelle til en proaktiv del af deres strategi, kommunikation og ledelse – og at give deres medarbejdere de nødvendige redskaber til at håndtere kulturelle udfordringer i deres arbejde.  Efteruddannelseskurserne er primært for gymnasielærere m.fl.

Hvad får du ud af vores kurser

  • Forståelse for, hvordan kulturelle baggrunde spiller ind i forretningsrelationer
  • Forbedret evne til at kommunikere interkulturelt
  • Indsigt i, hvordan kulturelle konflikter kan forebygges
  • En genvej til at forstå og værdsætte andre kulturer baseret på indsigt i lokale forhold
  • Et nuanceret kulturbegreb, fordi kulturer altid flytter sig.