CAUTION! HISTORIANS AT WORK! Historiebrug – i teori og virkelighed – Københavns Universitet

Forside > Aktuelt > Nyt kursus

19. juli 2017

CAUTION! HISTORIANS AT WORK! Historiebrug – i teori og virkelighed

NYT KURSUS

Heldagskursus om historiebrug for gymnasielærere.

Historiebrug handler om de mange måder, hvorpå historie er til stede og spiller en rolle i nutiden. Historie er en politisk og ideologisk kampplads, det indgår i identitetsopbyggelse både individuelt og kollektivt, og det er et fundamentalt udgangspunkt for menneskets forståelse af verden. Emnet er i stigende grad kommet i fokus i forskning, medier og undervisning. Dette afspejler sig også i den seneste gymnasiereform, hvor historiebrug er blevet en mere central del af historiefaget.

Hvornår?

I 2017 udbydes der to åbne kurser:

• Onsdag d. 25. oktober (HB kursus 1)
  • Mandag d. 13. november (HB kursus 2)

Pris

DKK 1.500,- pr deltager (ekskl. moms). Forplejning samt adgang til case-materiale er inkluderet i prisen.

Hvordan?

Tilmeldingsfrist for HB kursus 1 er d. 4. oktober, og tilmeldingsfrist for HB kursus 2 er d. 23. oktober.

Det er også muligt at booke et lukket kursus, hvor I får kurset på besøg på jeres gymnasium. I kan fx. gå sammen med andre gymnasieskoler i kommunen/regionen. Kontakt os for yderligere information.

KONTAKT OS FOR AT BESTILLE KURSET