CAUTION! HISTORIANS AT WORK! Historiebrug – i teori og virkelighed – Københavns Universitet

Forside > Aktuelt > Nyt kursus

12. marts 2018

CAUTION! HISTORIANS AT WORK! Historiebrug – i teori og virkelighed

NYT KURSUS

Heldagskursus om historiebrug for gymnasielærere.

Historiebrug handler om de mange måder, hvorpå historie er til stede og spiller en rolle i nutiden. Historie er en politisk og ideologisk kampplads, det indgår i identitetsopbyggelse både individuelt og kollektivt, og det er et fundamentalt udgangspunkt for menneskets forståelse af verden. Emnet er i stigende grad kommet i fokus i forskning, medier og undervisning. Dette afspejler sig også i den seneste gymnasiereform, hvor historiebrug er blevet en mere central del af historiefaget.

Hvornår?

I foråret 2018 udbydes der et åbent kursus: Mandag d. 23. april

Datoer for kurser i efteråret 2018 offentliggøres senere.

Pris

DKK 1.500,- pr deltager (ekskl. moms). Forplejning samt adgang til case-materiale er inkluderet i prisen.

Hvordan?

Tilmeldingsfrist for kurset er fredag d. 13. april. Klik på link "Kontakt os for at bestille kurset" længere nede på siden.

Det er også muligt at booke et lukket kursus, hvor I får kurset på besøg på jeres gymnasium. I kan fx. gå sammen med andre gymnasieskoler i kommunen/regionen. Kontakt os for yderligere information.

KONTAKT OS FOR AT BESTILLE KURSET